Rólunk
Franke csapágyak
Csomagológépek
Csomagszkenner
Orvosi alkalmazások
Körasztalok
Közvetlen hajtás
Lineáris rendszerek
Orvosi alkalmazások
Pozícionáló rendszerek
Letöltések
Történelem
Innováció
Franke GmbH
Kapcsolat
facebook oldalunk
youtube oldalunk

FRANKE Bearings Hungary KFT.

 

Franke súrlódásmentes csapágyak orvosi alkalmazásokhoz

Speciális súrlódásmentes csapágyak speciális megoldásokhoz

Franke Csapágyak 2016 (8Mb)

 

A drótpályák egy elasztomer-ágyba vannak ültetve a különösen halk futás, valamint a belső és külső gyűrű elektromos szigetelése érdekében.

A korrózióálló acélból vagy rugóacélból készült drótpályák pontosan illeszkednek a golyók formájához, a terhelési helyzethez és a pillanatnyi terheléshez, így téve lehetővé a legmagasabb terhelési kapacitást és futási pontosságot.

A golyókat tartó kosarak meghatározott pozíciójukban tartják a gördülő elemeket és csökkentik a csapágy kenőanyag-fogyasztását.

A CT-szkennerekhez gyártott Franke súrlódásmentes csapágyaknak számtalan teszten kell keresztülmenniük. Minden egyes csapágyat egy specifikációval látunk el, mely dokumentál minden lényeges paramétert. A gyártás magas minőségét automatizált gyártási folyamatok használatával érjük el. Ezalatt a Franke csendes járású csapágyakat sikerrel alkalmazzák más területeken is, például repülőtéri bombaszkennereknél.

Orvosi ellátás

Orvosi ellátó állomás forgó mechanizmusa. A tetőcsapágy mely a forduló mozgásért felelős egyenesen a tetőszerkezetbe lett integrálva. Az állítható előfeszítettségnek köszönhetően a forgatónyomaték optimálisra állítható. Ennek következtében akár 30%-kal kevesebb hajtási energiára van szükség más csapágygyártókhoz viszonyítva. A költségek 20-30%-kal csökkenthetők a hagyományos megoldásokhoz  képest.

Betegasztal

Vezető orvosi felszerelés-gyártók világszerte támaszkodnak a Franke súrlódásmentes csapágyakra és lineáris vezetékekre. A speciális alkalmazásokhoz alkalmazkodva egyéni igényekre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Ez a betegasztal a földbe ágyazott Franke csapágyon nyugszik.