Hajtástechnika:
Villanymotorok
Optibelt
Gates
Szíjhajtás
Láncok
Fogaskerekek
Fogaslécek
Tengelykapcsolók
Beta szerszámok
Blickle ipari kerekek
Gépépítő elemek
Szállítószalagok
Loctite
Kapcsolat
facebook oldalunk
Google+ oldalunk

FRANKE Bearings Hungary KFT.

Gates temékek

Profiknak és amatőröknek készít szíjakat, az ipar és a járműgyártás minden területére.

A Gates az autóiparból jól ismert, aki minőségi beszállító a VW-Audi csoportba is. A Gates mindig a legkorszerűbb anyagokat és technológiákat használja fel a gyártás során.

Az autógyártásban a Gates név világszerte egyet jelent a csúcsminoségű termékekkel és a problémákat megoldó, értéknövelő szolgáltatásokkal. A Gates gyakorlatilag a világ összes autógyártójának beszállítója. Az ezen gyártókkal fenntartott szoros együttmuködésnek köszönhetően a Gates piacvezető a tervezési és gyártási módszerek terén. Minden Gates terméket magas élettartama és megbízható teljesítménye tesz kiválóvá.

Gates katalógus

Gates táblázatos katalógus

A Gates sikerének pillérei a specializáló, kutatás és a minőségellenőrzés. A Gates folyamatosan beruház a minőségellenőrzésbe, a kutatásba és a fejlesztésbe, hogy megfeleljen vásárlói jelenlegi és jövőbeli igényinek. A nemzetközi ISO 9000 és QS-9000 minőségi tanúsítványokon felül a Gates az autóiparra vonatkozó szabványok - például a VDA, az EAQF és a TS16949 - tekintetében is tanúsítványokat kapott. Ezenkívül a Gates üzemek világszerte kiérdemelték a "Legjobb Beszállító" címet, és legfontosabb vásárlóiktól számos minoségi díjat nyertek.

Mint a szíjak és tömlők világméretű szállítója, a Gates teljes mértékben tudatában van a helyi és globális környezettel szembeni felelősségének. A Gates célja, hogy bárhol megfeleljen a helyi, nemzeti és nemzetközi törvényeknek, és elkerüljön bármilyen környezetkárosítást, amelyet a termékei vagy tevékenysége okozhatna. A környezettel szembeni elkötelezettségének köszönhetően a Gates már megszerezte az ISO 14001 minősítést, amelyet a közeljövőben újabbak fognak követni.

 

Vezérmű szíjak:

A vezérműszíj fogazása, amely állandó, csúszásmentes erőátvitelt biztosít, változó mérettel, alakkal és fogközzel rendelkezik. A legrégebbi vezérműszíjak fogprofilja trapéz alakú volt. A nagyobb követelményeket támasztó felhasználás szükségessé tette a görbe és módosított görbe profilok kifejlesztését.


A. TRAPÉZALAKÚ


B. GÖRBE


C. MÓDOSÍTOTT GÖRBE


Minden fogprofil más-más jellemzőkkel bír, és pontosan meg kell felelnie az adott felhasználási területnek. A Gates PowerGrip vezérműszíjak erosek, üvegszálak és tartós gumi összetételéből állnak (HSN, ACSM, magas hőmérsékletű polikloroprén, az adott felhasználástól függően).

 

Kiegészítő szíjak:

A kiegészítő szíj lehet ékszíj vagy hosszbordás szíj. A hagyományos ékszíjakhoz képest a hosszbordás szíjak laposabbak és rugalmasabbak, így kisebb átmérojű görgőkön is működnek. Mindkét szíjfajta elsorangú minőségű összetevokből készül, és erős szálakkal van megerősítve.