Rólunk
Franke csapágyak
Csomagológépek
Csomagszkenner
Orvosi alkalmazások
Körasztalok
Közvetlen hajtás
Lineáris rendszerek
Orvosi alkalmazások
Pozícionáló rendszerek
Letöltések
Történelem
Innováció
Franke GmbH
Kapcsolat
facebook oldalunk
youtube oldalunk

FRANKE Bearings Hungary KFT.

Franke csapágyak

A könnyű csapágy a specialitásunk

Franke Csapágyak 2016 (8Mb)

A Franke Gördülőcsapágy megkönnyíti dolgait: 65%-kal könnyebb, mint a hasonló acélcsapágyak, így a rendszer teljes súlyát csökkentik, az értékes működési energia megtakarításával.

A Franke elvű  beillesztett futópályák teljes szabadságot biztosítanak a gyűrűk anyagát és formáját illetően. A hagyományos csapágyakkal ellentétben a gördülési folyamat nem közvetlenül a gördülő elem és a gyűrűk, között zajlik, hanem simán, négy futópályán. A pályák a a golyóátmérőhöz méretezettek, speciális köszörülési technikával kialakítva. E különleges konstrukciós alapelv eredménye egy rendkívül kompakt csapágy, mely igen kicsi terekben is alkalmazhatóvá válik. Ezen túl minden öntől függ. A csapágyház anyaga és formája szabadon választható, ez lehetővé teszi olyan könnyű anyagok használatát, mint az alumínium, bronz, magnézium vagy a műanyag – a terhelési kapacitás, a pontosság vagy az élettartam csökkenése nélkül.

A Franke könnyű csapágy előnyei:

Három Lépés az Optimális Gördülőcsapágyért

1 Ismerje meg termékeinket

A Franke Gördülőcsapágyak és Lineáris Rendszerek számos modellben és variácóban elérhetőek.
Tudjon meg többet a Csapágyelemeink, Csapágyaink, Vékony Csapágyaink és Alumínium Tűgörgős Vezetékeink nyújtotta különleges előnyökről. Számtalan motorizált komponens is szerepel kínálatunkban, mint például Forgóasztalok, Lineáris Modulok és Lineáris Motor Modulok.

2 Ajánlunk Önnek egy igényeinek megfelelő megoldást

Tervezés
Gördülőcsapágy és Lineáris vezeték specialisták, számító- és tervezőszoftver, 3D tervezés, áttételszámítás, FEM analízis, csavarszámítás

Gyártás
Modern gyártóközpontok, speciális, saját fejlesztésű gépek, hozzáértő külső partnerek

Összeállítás
Tapasztalt specialisták, prototípus előállítása a legrövidebb idő alatt, helyben történő szerelés világszerte

3 Kész terméket kap igazolt minőségben

A Franke Gördülőcsapágyak és Lineáris Rendszerek szigorú gyártási előírások alá vannak vetve. Minőségirányítási rendszerünk szigorúan a DIN ISO 9001 és 14001-es szabványokhoz igazodik.

Rendszeres audit
Minden belső vállalati folyamat rendszeres belső- és külső audit tárgyát képezi.

Tesztek
Tesztberendezéseink lehetővé teszik a Gördülőcsapágyak 100%-os tesztelését.

Szerelési segítség
Tapasztalt szakemberek segítenek Önnek a helyszínen, és tanítják be munkatársait a Gördülőcsapágyak felszerelésére.

Bemutató videó indítása

 

például: Franke kis átmérőjű csapágyak:
Új termékek fejlesztésekor ügyfeleink számára mindig a legtöbb előny biztosítására összpontosítunk mind a technikai, mind pedig a költség-teljesítmény arány szempontok tekintetében.

Felhasználva a súrlódásmentes csapágyak tervezésében szerzett 50-éves tapasztalatunkat, létrehoztunk egy igen kis átmérőjű Franke súrlódásmentes csapágyat.

A Franke kis átmérőjű csapágy tipikus jellemzői a különösen vékony test vastagság, mely a klaszikus Franke drótcsapágyakat borítja. A Franke súrlódásmentes kis átmérőjű csapágyak tökéletesen alkalmazhatóak kis beépítési helyek esetében, könnyen beépíthetőek, kis tömegűek és alacsony költségűek.

A vezetéknél alkalmazott  csereszavatos szerkezetek, a felhasznált anyagtól függetlenül, a Franke súrlódásmentes kis átmérőjű csapágyak biztosítják önnek a legmagasabb terhelhetőséget és pontosságot.

A Franke súrlódástmentes csapágyak teszik a dolgukat: …forognak, csavarnak, csomagolnak.

Különösképpen a csomagológépek területén az egyedi megoldások kifejezetten elterjedtek. Minden alkalmazásnak megvannak a maga specifikus igényei.

A Franke súrlódásmentes csapágyak biztosítják Önnek az igényei szerinti tervezés szabadságát.

A beépítési keresztmetszet igen kicsi, a költség-teljesítmény arány pedig a legjobb, amit elérhet.

Kompakt és gazdaságos megoldás nyomdagépekhez. A Franke súrlódásmentes csapágyak 60 rpm-mel forgatják a nyomdahengereket. Hogy a nyomdafestéket a kint tartsuk, a csapágyat speciális tömítéssel látjuk el.

Franke súrlódásmentes csapágy egy üvegszálakat csévélő gépben. A nehéz üvegszál-tekercsek forgó mozgással ki- és be mozgathatók a gépből.

Egy vákuumos töltőállomás Franke súrlódásmentes csapággyal felszerelve. A kis beépítési keresztmetszetnek és a nagy szabadságú középpont-elhelyezésnek köszönhetően az étel egyenesen a csapágy közepén keresztül haladhat.

Franke súrlódásmentes csapágy egy falapok csomagolására készült gépben. A lapok körül forogva a csapágy a fóliát mozgatva csomagolja be a falapokat.